Nye indlæg

Det nyeste fra Multisalbestyrelsen 7. nov. 2012

07-11-2012 15:34
Arbejdet skrider for alvor fremad. Der er mange brikker, som skal falde på plads i et sådant projekt. Akkurat nu har der været ekstra mange brikker, som har fået sin plads i det store samlede puslespil.

En af de brikker, som er afgørende for realisering af hallens opførelse er, at vi har fået stillet en lånefinansiering på plads via kreditinstitut. En fornuftig driftsøkonomi gør dette muligt.

Landzone-tilladelse og byggetilladelse forventes ultimo november.

Tyndeleddet 9, som hele tiden har været en del af projektet, har vi fået en nedrivningstilladelse til. Det vil sige, at vi kan komme i gang med første del, som vil være en nedrivning af denne ejendom. Detail-projektplanen vil blive offentliggjort på denne hjemmeside. Det er planen, at få denne del af projektet afviklet inden udgangen af 2012.

Tingene vil i den nærmeste fremtid gå rigtig stærkt, og derfor må vi opfordre alle til at følge med her på siden.

Mht. størrelsen er målet, at opføre en hel hal i forbindelse med skolen.

Byggeperioden vurderes til at vare 6-8 måneder. De arbejdsområder, vi ser ud til at kunne byde ind på er: tømrer, VVS, udgravning af byggeområde, malearbejde samt ufaglært arbejde. Desuden nedrivningen mm. af huset på Tyndeleddet 9. Den 1. august 2013 skal hallen være færdig.

Økonomien er meget stram, og derfor har alle bidrag rigtig stor betydning for den endelige realisering af projektet. Vi er stadig meget taknemmelige for flere bidrag, og vil gerne opfordre til, alle der føler for projektet og som kan afse midlerne, at indbetale beløb på vores konto. Kontoen er reg.  Nr. 1551 + konto nr. 0011 020 453 (og husk at angive navn og adresse). Store som små beløb modtages med glæde.

Ved dette års udgave af Tour de VIF blev der cyklet godt 10.000 kr. ind til Multisal-projektet. Tak til cyklister og sponsorer for deres indsats. Vi er meget glade for, at VIF betænkte os med endnu et sponsorløb. Måske er det en tradition, som er ved at blive skabt i Voerladegård. På sigt kan det i givet fald, komme andre projekter i vort nærområde til gode. Hvem ved….

Indbetalingen af bidrag er lige knap afsluttet, så har du endnu ikke fået indbetalt dit bidrag, så er det nu, det skal gøres.

Det var alt for nu fra bestyrelsen. Vi vender tilbage med nyt på hjemmesiden snarest.

Mange hilsner fra      
Bestyrelsen


Kategori: Nyheder

Kommentarer

    1 

    Skriv en kommentar

    Multisal i Voerladegård | CVR: 34008051 | Hedevej 6, 8660 Skanderborg - Danmark | poul@skaanning.org