Nye indlæg

Nyt om Multisalen - maj 2012

01-05-2012 12:00
I bestyrelsen for Multisal i Voerladegård arbejder vi alle sammen med de disponible kræfter, vi har til rådighed, for at skaffe de ekstra penge fra fonde og virksomheder, som giver os muligheden for at indfri alle de ønsker, vi har modtaget fra samtlige foreninger og institutioner i området. Alle medlemmer af bestyrelsen har lavet underudvalg, hvor vi har hvervet ekstra mandskab til at hjælpe med de specifikke
opgaver, der skal laves. Der er sågar nogle folk i byen, som selv har tilbudt sin assistance indenfor for et af deres spidskompetenceområde. Vi oplever, at der bliver lagt mange entusiastiske kræfter i arbejdet. Det er vi meget taknemmelige for.

I hele forløbet med indsamlingen af penge udefra er det vigtigt for os i bestyrelsen at gøre helt klart –
Multisalen bliver bygget. Hvordan den bliver udstyret, og hvilke materialer vi kan bruge, kommer til at afhænge af, hvor mange penge, der kommer ind. Størrelsen er også en faktor, vi kan blive nødt til at justere på.

Vi har fået en deadline, som hedder den 30/6 -12 for afgørelsen af, hvor mange penge der bliver at bygge for. Det er noget af en udfordring for os, at indfri den frist, da fondsansøgninger normalt i sådan et forløb som vores, tager omkring et år. Nu må vi se, hvordan det går og som sagt, bygger vi salen om alle omstændigheder.

Byggearbejdet forventes påbegyndt i slutningen af 12 eller i starten af 13.

Hjemmesiden rykker lige nu. Der er en splinterny opsætning på vej. Følg selv med på hjemmesiden www.mulitisal.dk. Allerede nu er det muligt at læse og se vort prospekt på hjemmesiden, som for tiden er den afgørende faktor for, om fonde og virksomheder får øje på og måske øjnene op for, det fornuftige i, at donere penge til vort projekt. Vi har modtaget én tilbagemelding ud af de mange, vi har afleveret, og den gav desværre ikke noget bidrag. På hjemmesiden vil i få mulighed for at følge udviklingen i arbejdet.

Thomas og Jesper har travlt med at kontakte og uddele prospekter til firmaer fra både nær og fjern. Der er masser af argumenter for at landsdækkende firmaer m.m. kan give penge til vores multisal. Vi venter spændt på tilbagemeldinger herfra.

Hvis I har kontakter via jeres arbejde til nogle firmaer, hører vi gerne fra jer. Der kan være tale om både pengedonationer og donationer til dele af byggematerialerne.
20 % af de økonomiske bidrag fra jer er indbetalt. Pengene er kommet ind, fordi det blev nævnt ganske kort i sidste ”Voers Blad” og på hjemmesiden. Det har imponeret os, at så mange penge er indbetalt uden at vi har skullet lægge ret meget arbejde i det. Vi må sige, at det vidner om opmærksomme og kvikke borgere

Der er endnu til sidste frist for indbetaling, men de donerede beløb bedes indbetalt hurtigst muligt.

Mange hilsner fra Bestyrelsen for Multisal i Voerladegård

Kategori: Nyheder

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Multisal i Voerladegård | CVR: 34008051 | Hedevej 6, 8660 Skanderborg - Danmark | poul@skaanning.org