Nye indlæg

Oktobernyt fra Multisalbestyrelsen

12-10-2012 12:00

Vi har i den forløbne tid haft travlt med den fortsatte fondsansøgning, som indtil videre desværre ikke har givet positive udslag af væsentlig grad i forhold til det ønskværdige. Der er flere faktorer, som spiller ind her. Tiden er den værste hindring, som tidligere nævnt.

Det har ikke standset vort initiativ, så andre finansieringsmuligheder er kommet på dagsordenen.

Mht. størrelsen har vi stadig to modeller, som vi arbejder med. En trekvart hal og en hel hal. Vi har kontaktet flere byggefirmaer, og fået deres bud på haller i de respektive størrelser..

For ganske nylig har Jesper Torp og Jacob Friis samt Merete fra skolen holdt møde med kommunen, for at få afklaret projektet med de finansieringsforslag vi har og diverse tilladelser som der skal til, så projektet kan komme i gang. Der er flere møder med byggefolk fra Skanderborg kommune i de kommende uger. Så snart vi kan komme med nogle afgørende beslutninger for projektet, vil i høre nyt, her på hjemmesiden.

Byggeperioden vurderes til at vare 6-8 mdr. De arbejdsområder, vi ser ud til at kunne byde ind på er: tømrer, VVS, udgravning af byggeområde, malearbejde samt ufaglært arbejde. Til skolestart i august 2013 skal hallen være færdig.

Indbetalingen af bidrag er lige knap afsluttet, så har du endnu ikke fået indbetalt dit bidrag, så er det nu, det skal gøres.

Vi er stadig meget taknemmelige for flere bidrag, og I er velkomne til at indbetale bidrag til vores konto (registreringsnummer:1551kontonummer: 0011020453. Nyt kontonummer: 7240-0001444194. Husk at angive navn og adresse).

Det var alt for nu fra bestyrelsen. Vi vender tilbage med nyt her på hjemmesiden snarest.

Mange hilsner fra

Bestyrelsen


Kategori: Nyheder

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Multisal i Voerladegård | CVR: 34008051 | Hedevej 6, 8660 Skanderborg - Danmark | poul@skaanning.org